zaterdag 18 augustus 2012

Whats in my make-up bag!

Vandaag ga ik jullie laten zien wat ik allemaal van make-up meeneem als ik ga logeren bij iemand. Dus eigenlijk klopt de titel niet helemaal maar ik wist niets beter haha!
Iedere keer verschilt het wel van de producten bv welke oogschaduw maar meestal neem ik het zelfde mee. Liefst van al zou ik natuurlijk heel mijn stash meenemen maar dat gaat natuurlijk niet.
Dus ik heb een keuze gemaakt en de gemakkelijkste producten gekozen en uiteindelijk is het niet zo heel veel :)
Benieuwd wat ik allemaal mee sleur?
Lees dan zeker verder!

Tumblr_m6ptxgw1nb1roegeqo1_500_large


Dit zijn ongeveer alle make-upjes die ik meeneem, zoals je ziet is het niet veel ik kan mij goed inhouden haha! Natuurlijk is het ook te zien wat er op de planning staat, als er 's avonds bv een feestje is neem ik natuurlijk meer mee.


De gezichtsproducten. Als eerste is een goeie primer natuurlijk belangrijk! Ik zoek nog altijd een goeie vervanger voor deze fijn primer!
Natuurlijk neem ik ook mijn foundation en concealer mee! Want dat zijn serieus mijn helden! En om alles mooi af te poederen mijn transparante poeder van catrice.


De oogproducten veranderen het meest. Ik neem meestal één of twee palettes mee omdat het veel minder plaats in neemt. Deze keer was het mijn geliefde catrice palette in de kleur 040 Never let me go! En ook nog eentje van essence in de kleur 07 Over the taupe.
Verder neem ik nog mijn mascara mee, een eyeliner, oogpotloodje en een oogschaduwbasis.


Ik neem niet zoveel kwasten mee van elks eentje. V.l.n.r
Foundationkwast van Sigma, Crease kwast van Essence, Oogschaduwkwast van de Hema, Blendingkwast van de Hema en als laatst mijn poederkwast van ELF.
Het is misschien wel weinig maar met men inlegkruisje truc kan ik de oogschaduwkwasten voor verschillende kleurtjes gebruiken.


En dit zijn alweer de laatste productjes. Ik neem altijd mijn reinigingsdoekjes van essence mee het is veel handig dan een oogmake-up remover en een tonic en crème apart. Ik neem altijd twee lipglossjes mee, soms zit er ook een lipstick tussen.
Als laatst neem ik ook mij dag en nacht crème van Weleda mee.

Zoals je ziet valt het eigenlijk goed mee wat ik allemaal meeneem :)
Wat nemen jullie allemaal mee als je ergens gaat logeren?
Liefs x

3 opmerkingen:

  1. Ik heb ook die poeder, die primer en die foundation. Ik vind ze allemaal heel fijn. :)

    BeantwoordenVerwijderen