vrijdag 17 augustus 2012

NYC South Street Seaport ~ Review


Vandaag heb ik weer een review van een oogschaduwpalette van nyc.
Veel ervaring heb ik eigenlijk niet met dit merk, ik heb er een duo oogschaduw van waarvan ik heel tevreden ben en een nagellakje die bij mij aan geen kanten wil lakken maar oke ;p
Ik waagde me toch nog eens aan een poging en gooide dit palette van nyc in men mandje.
Ik was vooral benieuwd naar de pigmentatie want er lagen nergens testers dus nam ik hem mee op goed geluk :)
Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan zeker verder!
De namen vind ik altijd zo ingewikkeld en te lang haha ;p Die van catrice bv vind ik veel leuker :) Maar oke de naam of kleur doet er niet echt toe! Als de oogschaduw goed is ben ik tevreden!


Ik ben echt verliefd op de kleurtjes! De meest linkse is een soort oud rozige kleur die echt prachtig is (in het doosje dan toch) de andere bruine kleurtjes vind ik ook mooi. Ik was vooral benieuwd hoe de highlight ging uitpakken want hij lijkt echt heel wit!
Op naar de swatches dus (:


Dit is het resultaat na 2 laagjes. Nee ik was niet zo heel tevreden over de pigmentatie oke zo lijkt het nog wel oke vooral de 2e kleur. Maar de roze is niet echt goed, hier heb ik hem nat aangracht om toch iets sterker te laten lijken maar toch valt hij een beetje weg.
Vol goede moed probeerde ik de ooglook op men oog te doen, misschien was de pigmentatie daar iets beter?


Maar zoals je ziet vallen de kleuren hier ook een beetj weg! Jammer!
De rozige kleur zie je amper en de bruinere tinten zie je bijna geen verschil. In het echt was er nog een klein beetje verschil maar toch komt het redelijk goed over zoals de foto.

Ik ben wel een beetje teleurgesteld in dit palette, ik heb ook een duo van nyc en daar is de pigmentatie dan weer veel beter!
Ik vind hem niet echt een aanrader, tenzei je van niet te gepigmenteerde kleurtjes houdt dan wel :)
Ik denk dat ik toch niet snel een nieuw palette ga kopen van nyc!

Hebben jullie iets van dit merk?
Liefs x

2 opmerkingen:

  1. oh jammer :(
    inderdaad de pigmentatie is niet geweldig, maar ik vind de roze kleur wel goed als ik gewoon een subtiel kleurtje wil xx

    BeantwoordenVerwijderen