woensdag 6 juni 2012

Favorieten Juni

Haha ik moet echt leren om het in het begin van de maand te doen. Oke we zijn nu nog maar 6 dagen in juni maar toch ;p
Ik ben alweer 6 dagen te laat. Vandaag laat ik jullie weer mijn favorieten van de afgelopen maand zien.
Deze keer zijn het er niet zoveel. Het zijn zeker niet allemaal producten die ik deze maand ontdekt heb. Er zit bv een palette tussen die ik al heel lang heb maar nu weer echt gebruik.
Laten we er aan beginnen!Zoals je ziet is het niet zo heel veel maar ik vind ze stuk stuk heel fijn.
Van somminge dingentjes moeten nog een review online komen maar die staan op de planning!
Omdat het weeral een paar dagen slechter weer is word het moeilijk om mooie foto's te maken maar ze komen eraan beloofd ;p


Als eerste ben ik het BCL Palette van catrice weer heel vaak gaan gebruiken (ik vind trouwens dat de kwaliteit van mijn foto's al ietsjes verbeterd is als ik het vergelijk met december 2011). Voor de kleuren 'Town Hall' en 'Harbour Bridge' zijn mijn favorieten!
Ik heb er een look mee gemaakt die hopelijk snel online komt :) Ik moet alleen nog een paar stapjes fotograferen omdat ik met een stappenplan ga beginnen werken.
Hopelijk is hij volgende week zeker online!
Onlangs zagen jullie ook al een review over het pallete 040 Never Let Me Go en deze maand zit hij verdiend bij mijn favorieten. Ik ben hier gewoon ZO tevreden over! Vooral de roze kleur en de lichtbruine vind ik prachtig!


Dit zijn dan twee productjes die ik ook heel fijn vinden maar waar nog alle twee een artikel moet overkomen. Ze staan op de planning (haha ik val te vaak in herhaling).
De Nivea reinigingsmelk vind ik gewoon zo fijn! Hij doet wat hij moet doen.
Ik heb dan ook nog een lakje van Gosh. Hij is zo prachtig er zit een speciale glans in. Ja hij is mijn favoriete nagellakje van dit moment :)
Dit waren weer mijn favorieten van de maand!

Wat zijn jullie favoriete productjes?
Liefs x

3 opmerkingen:

  1. de reinigingsmelk gebruik ik ook, hij is geweldig:D
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik ben benieuwd naar de reinegings melk! Ik gebruik nu namelijk die van Yves Rocher en die werkt niet zo goed...

    BeantwoordenVerwijderen