dinsdag 27 december 2011

30 Days Challenge #3 - Je angsten


Vandaag ga ik nog eens iets van de 30days challenge doen, ik ga met jullie mijn angsten delen.
Ik heb veel angsten ofja niet echt grote, bv. ik ben bang van een spin, maar dat is niet zo belangrijk om met jullie te delen (;
Ik vind het toch nog een moeilijke opdracht omdat ik niet veel grote angsten heb.
Maar het zal me wel lukken (;

Z222181085_large

1. Brand. Ik mag er echt niet van dromen dat ik 's nachts wakker kom en dat er brand in huis is. Of als je thuis komt en ineens is heel je huis uitgebrand.
Vroeger toen ik klein was had ik er steeds nachtmerries van (; Gelukkig nu niet meer. Vroeger was mijn angst van vuur, kaarsjes, vuurwerk veel erger. Nu ben ik niet meer bang om een kaarsje aan te steken of van vuurwerk maar toch is ergens in mij nog de angst als ik thuis kom dat het huis is uitgebrand.

4726816547_5f1c4f1898_b_large

2. Ik ben bang om mensen te verliezen. Ik heb al dierbare mensen verloren, beste vriendin, familie. En die pijn kan ik niet verdragen, daarom ben ik altijd bang als mijn broer bv. zijn vriendin naar huis brengt met de auto, of als ik in de auto zit en het regent veel dat we gaan slippen en daardoor mij moeder kan verliezen.


3. Ik ben heel onzeker over mezelf en ben bang dat mensen me gaan uitlachen door iets.
Ik durf bv niet graag in de zomer zomaar een kleedje aan te doen omdat ik bang ben dat ze gaan zeggen ooh zij heeft dikke billen.

Hebben jullie ook zulke angsten?
Liefs x

3 opmerkingen:

 1. mijn angsten zijn ook wel ongeveer het zelfde!
  die laatste niet echt, ik schaam me eigenlijk voor niks.. het maakt me niet uit als mensen me haten/niet mogen want ik weet wel wie me echte vrienden zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken die angsten wel hoor. Gelukkig is de angst voor wat anderen van me denken een heel eind verdwenen naarmate ik ouder werd. Daar groei je denk ik op een bepaald moment over heen en dan kan het je niet meer schelen zolang je jezelf maar kunt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb ook ban dat mensen mij gaan uitlachen bij een spreek oefening ofzo iets!!! ={

  BeantwoordenVerwijderen