maandag 25 juli 2011

Vervelen!

Iedereen kent het waarschijnlijk wel.
Het is vakantie, super leuk natuurlijk maar je verveelt je!
Ik verveel mij nu zeker met dit slechte weer ( dit artikel is ingepland want het op de site komt kan het weer anders zijn).
Vandaag wil ik jullie een paar tips geven.

1. Maak zelf een tijdschrift. Je scheurt allemaal leuke artikels uit verschillende tijdschriften en bind ze samen in één boekje. Ik doe dit vaak over mijn favoriete celebs bv. Robert Pattinson, Lady Gaga...

2. Ruim je kamer eens goed op! Het is nu vakantie dus je hebt heel veel tijd om je kamer eens heel goed uit te mesten! Kijk naar alles en denk of je het echt nog nodig hebt en zult gebruiken, anders kan je het even goed weggooien als je het toch niet gebruikt.

3. Verander je kamer. Je kamer is soms zoveel leuker als je bv een paar kastjes anders zet of spulletjes verplaatst.

4. Hou film marathons. In je eentje of met vrienden. Ik doe het soms alleen bv een hele middag 'jank' films. Je emoties eens helemaal laten gaan, en je traantjes laten vloeien het doet soms zo'n deugd!

5. Meidenmiddag. Dit kan heel leuk worden, je kan het ook tot een sleep-over maken. Lekker make-uppen met je vriendinnen en nagels lakken en jezelf eens helemaal verwennen met scrubs en maskertjes. De nieuwe roddels vertellen, over die ene hottie vertellen. Oh wat kan dat leuk zijn!

6. Kookmiddag houden, als je graag in de keuken bezig bent is dit ook eens heel leuk. Je kan eens koken voor je gezin. Je maakt een hele menu. Het leukste hieraan vind ik de dessert maken een heerlijke cake, taart, cupcakes, brownies,...

7. Als het mooi en warm weer is kan je natuurlijk even gaan zwemmen of naar het strand gaan met wat vrienden.

8. Naar de cinema gaan. Als het echt heel slecht weer is ga ik vaak naar de cinema.

9. Je kleerkast eens goed uitmesten, en misschien ruilen met vriendinnen/ zus/ ...

10. Eens een middagje lezen in je favoriete boek of tijdschriften.

Dit waren mijn 10 tips hopelijk vonden jullie dit leuk en heb je er wat aan ;)

Hebben jullie nog tips?
Liefs Lisa x

2 opmerkingen:

  1. Handige tips! Ik ben nu bezig om een stylebook te maken, ik knip dus allemaal leuke plaatjes uit tijdschriften en soms print ik iets uit, en dat plak ik bij elkaar als een collage. Ik maak er nog een leuke tekst bij en klaar! <3 Echt superleuk om te doen.

    BeantwoordenVerwijderen