zondag 15 april 2012

Filmtip One Day

Vrijdagmiddag had ik een filmmarathon middagje samen met vriendinnen.
Met tissues bij ons en oogmake-up remover voor de eyeliner die uiteindelijk over onze wangen ging vloeien. Wat lekkers erbij en de filmmidag kon beginnen!
We hebben enekele films gezien  zoals Easy A, Love and Other Drugs, The Last Song en uiteindelijk One day.
De laatste film is mij het meest nagebleven en daarom wil ik er graag iets over schrijven op mijn blogje (:


15 juli 1988. Na één dag samen te hebben doorgebracht, ontstaat er tussen de tegenpolen Emma Morley (Anne Hathaway) en Dexter Mayhew (Jim Sturgess) een vriendschap voor het leven. Twee decennia lang kijken we op 15 juli hoe het met Em en Dex gaat en hoe hun levens met elkaar verwikkeld zijn. Hun relatie verschuift in de loop der jaren, totdat ze zich op een bepaald punt in hun leven realiseren dat hetgeen waar ze naar zoeken en op hopen, dichterbij is dan ze al die tijd hebben gedacht. Totdat die ene dag in 1988 voor altijd een andere betekenis krijgt…


Het is echt zo'n mooie film! Ik kan jullie deze zeker aanraden.
Het is een film met een einde die je totaal niet verwacht (of wij toch niet) maar om te weten hoe het juist eindigt moet je hem zelf maar eens bekijken (;

Tumblr_m2a9nstdmk1qjuevro1_500_large

3 opmerkingen:

  1. Hij stond al op mijn lijst om te kijken (met een heleboel anderen helaas, dus ik weet niet wanneer ik er aan toekom). Ik verwacht dat het eindigt met mij in tranen, want ik ben echt een watje als het op films aankomt. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook al gezien en hij is inderdaad heel goed! Ik had het einde ook niet verwacht (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit lijkt me zo'n leuke film! Ik heb net de trailer gezien en nu ben ik wel heel benieuwd wat er bij het einde gebeurd :)

    BeantwoordenVerwijderen