vrijdag 13 januari 2012

Dvd shoplog + update movie challenge!

Jullie wisten waarschijnlijk al dat ik helemaal verslaafd ben aan films.
Vanaf ik eens vrij heb kijk ik wel een film of serie.
Onlangs ben ik nog eens naar de Free Record shop geweest en heb er toen 5 dvd's gekocht voor maar € 35
haha ik vond het echt een koopje (;
Het komt trouwens ook goed uit de nieuwe films voor mijn movie challenge.
Vandaag ga ik jullie mijn gekocht dvd's laten zien.

Dear John
Een jonge soldaat John Tyree (Channing Tatum), is met verlof en wordt verliefd op de schitterende, maar conservatieve studente Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried). De twee beleven een mooie tijd en wanneer John weer op uitzending gestuurd wordt, beloven ze elkaar brieven te schrijven om hun liefde levend te houden. Maar de lange afstand tussen beiden lijkt voor meer problemen te zorgen dan verwacht.


Burleque
Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster. De overweldigende kostuums en de gedurfde choreografie in Burlesque verrukken de jonge zangeres, die zweert ooit zelf op het podium te staan. Met de hulp van een gevatte podiummeester en een barman, belandt Ali vanachter de bar op het podium. Met haar spectaculaire stem herstelt ze The Burlesque Lounge in haar oude glorie, tot een charismatische zakenman met een aanlokkelijk voorstel komt.


Easy A
De middelbare scholiere Olive Penderghast (Emma Stone) ziet haar reputatie verwoest worden als er een valse roddel wordt verspreid dat ze losbandig is. Ze besluit uiteindelijk gebruik te maken van dit imago om het één en ander te veranderen op school


Black Swan
Balletdanseres Nina (Natalie Portman) maakt deel uit van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurrentie heerst. De belangrijkste danseres van dat moment, Beth (Winona Ryder), staat op het punt om te vertrekken en iedereen wil haar plaats innemen, te meer daar zij tot dan toe een hoofdrol vertolkte in het populaire Zwanenmeer-ballet van Tsjaikovski. Volgens artistiek leider Thomas Leroy (Vincent Cassel) heeft ze zeker talent, maar mist ze het één en ander op het mentale vlak. Ook moet ze afrekenen met haar speelzieke rivale Lily (Mila Kunis) wil zij een kans maken om de hoofdrol te gaan vertolken.


No Strings Attached
Emma (Natalie Portman) is een drukbezette arts die een schijnbaar perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend Adam (Ashton Kutcher): een seksuele relatie zonder verplichtingen. Kunnen ze echter beste vrienden blijven wanneer hun relatie meer dreigt te worden?

Ik ben echt blij met mijn dvd's (:
Ik ben benieuwd hoe het bij jullie Movie Challenge zit?
Bij mij lukt het vrij goed hier even een lijstje van de films die ik al gezien heb:

1. Harry Potter and The Deathly Hallows part 2
2. Shopgirl
3. Candles On  Bay Street ( geen trailer van gevonden)

Liefs x

3 opmerkingen:

 1. Dear John, Black Swan en Easy A wil ik ook nog graag hebben! Maar ik moet momenteel wat geld sparen voor een reis (:
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dear John is zo een mooie film!
  Liefs, Julie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stuk voor stuk leuke films. Ik heb ze ook gezien :)

  BeantwoordenVerwijderen