maandag 23 juli 2012

Room make-over

400990_352957744733818_1310810458_n_large
Na zeven jaar was ik het toch wel beu dus het was tijd om mijn kamer een grote make-over te geven!
Men kamer is nu eindelijk zo goed als af. Het is eerder afgeraakt dan we dachten maar best ook. Alles is herschilderd, sommige meubeltjes zijn weg, er zijn nieuwe in de plaats, alles staat terug op zen plek etc… Toen ik men spullen allemaal terugzette heb ik een lijstje gemaakt met wat er nog bij moet komen. Dus hier en daar zijn er nog een paar dingetjes maar ik ben zo blij dat ik jullie mijn ‘nieuwe kamer’ met heel veel trots zal tonen haha.
Ik had er niet eerder aan gedacht om voor en na foto’s te maken dus de foto’s zijn van tijdens de werken maar goed het gaat vooral om de kleuren dat je ziet dat het een heel groot verschil is.
Veel plezier (:

Veel kan ik er eigenlijk niet bij vertellen dus het zijn vandaag vooral foto's.
Vroeger had ik groene en bruine muren en eindelijk ben ik daarvan af!
Zo zag mijn kamer er vroeger uit. Zoals ik al zei sorry maar we waren alles al aan het leeghalen.
Alles was leeggehaald, de meeste meubels stonden voorlopig in de gang en we konden schilderen!
Ik wou nu vooral rustige kleuren hebben dus ik heb voor een lichtbruin kleurtje gekozen (op de meeste foto's lijkt het soms grijs) en een bleke beige tint.
Nu de na foto's!
Sommige dingetjes moeten er nog veranderd worden, zoals aan men deur moeten die groene kapstokjes vervangen worden door witte en men groene vuilbak moet ook weg.
Voor in men lange kast heb ik een nieuw sieraden rekje nodig want mijn boompje past er niet in. Die staat nu voorlopig helemaal vanboven.
Ik heb ook nog een kleine filmpje waarin je alles nog eens ziet.
Zoals je ziet is mijn camera niet echt van de beste kwaliteit maar oke het valt nog een beetje mee haha ;p


Ik zit nu echt veel liever in men kamer vooral 's avonds is het heel gezellig want we hebben led lichtjes achter men kasten gehangen enzo en ik ben vooral fan van mijn nieuw bed ;D
Het is zo groot als je het vergelijkt met men éénpersoonsbed.

Wat vinden jullie ervan?
Liefs x

8 opmerkingen: