vrijdag 6 juli 2012

Mijn nagelroutine

Het leek me wel eens leuk om te tonen wat ik juist allemaal doe met mijn nagels.
Het is allemaal niet echt heel speciaal maar toch wou ik het tonen.
Ik ben blij dat de foto's redelijk goed gelukt zijn want ik heb er echt mee gesukkeld.
Ik kreeg ten eerste mijn foto toestel al niet vast op men statief, het lukte me dan niet goed om foto's te maken. Maar uiteindelijk is alles gelukt! Yay!
Natuurlijk ben ik met mijn dom hoofd vergeten foto's te maken van hoe men nagels er uiteindelijk uit zagen. De dag nadien kwam ik thuis en natuurlijk had ik me weeral ergens tegen gestoten dus kon ik er ook geen meer maken.
Veel plezier :)


Tumblr_lwps5djdsv1r1tedjo1_500_large


Als eerste begin ik altijd met mijn nagels bij te vijlen. Ik knip mijn nagels bijna nooit meer omdat ze er altijd door gingen splijten. Dus vijlen is de oplossing!

Vervolgens ga ik met een buffer vijl over men nagels. Vroeger deed ik dit niet altijd maar sinds ik het doe lukt het veel beter om men nagels te lakken en blijft men nagellak veel beter zitten.


De volgende stap gaat binnenkort veranderen, nu gebruik ik nog een soort pen waar een nagelriem olie uitkomt. Ik vind hem wel fijn maar toch ga ik hem niet meer opnieuw kopen. Ik ga binnenkort eindelijk nog eens naar de Lush en hopelijk hebben ze dan eindelijk eens de lemony flutter. Die wil ik al zo graag!


Daarna duw ik met een bokkenpootje mijn nagelriemen terug.

Dan is het tijd voor de basecoat! Die vna de hema gebruik ik al een hele tijd niet meer. Ik vond hem gewoon niet fijn want men nagels scheurden ervan.
Ik vind niet echt een nieuwe goeie dus alle tips zijn welkom! Voorlopig gebruik ik gewoon een doorzichtige nagellak van catrice.De laatste stap is natuurlijk de nagellak zelf aanbrengen.
Aha ik had blijkbaar wel vlug een foto genomen toen er nog meer een laag opzat. Dus deze kan ik jullie wel tonen ;) Daarna doe ik altijd nog een laagje en tot slot nog een laagje topcoat :)

Hopelijk vonden jullie het leuk om dit ook eens te zien :)
Hebben jullie ook een nagelroutine?
Liefs x


7 opmerkingen:

 1. Ik doe elke dag olie over mijn nagels om ze te versterken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. handig! :)
  ik doe eigenlijk niet zo veel, bv de buffer vijl sla ik over. ook base coat laat ik soms vallen. liefs! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meestal verzorg ik mijn nagels ik 1 keer héél erg goed, met creme, olie enzovoort. Maar meestal vijl ik ze en smeer ik ze in met handcreme.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, ik heb niet zo'n ritueel haha! Ik knip en lak ze, dat is alles :p
  Chica de Ahora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. handig!
  ik gebruik nooit base coat>...
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heey! Ik heb geen account maar ik zo reageren gaat dus ook :)
  Als base-coat kan je altijd yves rocher gebruiken. Het is een doorzichtig flesje met witte nagellak in. Als je hem aanbrengt droogt en verstevigd hij heel hard! Alleen vind ik de link niet direct :D

  Groetjes
  Charlotte
  My Little Dream

  BeantwoordenVerwijderen