zondag 1 juli 2012

Geshopt!


Woensdag heb ik samen met mama grote kuis in men kast gehouden. Resultaat ik had niet veel kleren meer over! En nee ik overdrijf niet ik had maximum 15 stuks? Dus echt niet veel ;)
Ik wou daarover nog een artikeltje maken maar het ging te rap dat ik geen foto's van ervoor heb.
Maar goed dat betekende dat ik dus moest gaan shoppen. Haha wat een oppoffering! Niet dus. Gisteren was het de eerste dag solden dus moest ik natuurlijk gaan kijken.
Uiteindelijk heb ik niet zo heel veel gekocht maar ben er toch blij mee. Ik heb nog 2 maand om kleren te kopen :)
Veel plezier met kijken!



Als eerste bij de Vero Moda kocht ik dit leuke topje. Ik had natuurlijk topjes nodig voor met dit weer.
Ik nam deze mee voor €12 hij was oorspronkelijk €19,95.
Nog niet veel korting ahja ik vond hem leuk.




Ik nam ook nog dit t-shirtje mee voor €8 hij kwam van €15. Ik vind hem vooral leuk voor onder mijn blazer.

In de H&M kocht ik deze twee basic topjes voor elk €4,95. Ik vond dat ze deze keer echt niet veel leuke dingen hadden jammer.



De zaterdag is er altijd markt in brugge dus hebben we hier ook even rondgelopen. Daar vond ik dit leuke tasje. Ik nam hem mee voor €15 en hij was oorspronkelijk €25. Hij is handig om te gaan shoppen of om uit te gaan :)




Bij de edc kocht uk nog dit t-shirtje. Haha typisch lisa heel de winkel hangt vol met rekken waarin de solden hangen. Ik vind een leuk tshirtje. Waar? Juist in dat ene rek zonder kortin (;
Ahja ik vond hem leuk en €15,95 valt echt goed mee van prijs.



Hij is heel erg gekreukt sorry ;p Ik vind de zonnebrillen zo leuk!


Bij de Hema kocht ik 3panty's. Ik vind het toch altijd fijner dragen een jurkje met panty, en omdat al mijn andere gescheurd waren. Ik nam ze mee voor €1/stuk.
In het kruidvat was er een actie 2+1 gratis van therme. Ik gebruik echt super graag hun producten omdat ze voor mij echt goed helpen. Hiervan weet ik de prijzen niet meer sorry.




Als laats had ik nog nieuwe ballerina's nodig omdat mijn andere een beetje versleten waren.
Aww ik vind deze doos zo cute ;D

Dit zijn ze :) Ik wou ze eigenlijk al van in het begin dat ze er waren maar steeds waren ze er niet in mijn maat. Gelukkig in deze winkel wel en nog eens met een grote korting! Wat wil een meisje meer?
Ik naam ze mee voor €45 normaal kosten ze €90. Yeah me like! 50% korting op mijn schatjes <3


Ik ben heel blij met alles wat ik gevonden heb. Jammer genoeg heb ik nergens een short gezien en mijn zoektocht naar een rode blazer blijf ik ook verder zetten! Als jullie aandraders hebben let me know :)
Hebben jullie al leuke dingetjes gekocht in de solden?
Liefs x

10 opmerkingen: