woensdag 5 september 2012

Favorieten augustus

Vandaag heb ik weer eens een favorieten artikeltje. Ik weet dat ik het niet elke maand doe maar ik koop veel dingen steeds opnieuw omdat ik soms een beetje bang ben voor verandering haha ;)
Deze keer zijn het er weer niet zoveel, ik heb wel veel nieuwe producten 'leren kennen' deze maand maar door de vakantie heb ik ze niet veel gebruikt of heb ik ze nog maar een week of 2.
Haha oke waarom geef ik zo'n uitleg? Ik ging gewoon mijn favorieten tonen!
Trouwens de foto's zijn iets donkerder of anders maar dat kwam omdat het zo'n mooi weertje weer was (lees regen, regen en regen!) 
Deze maand heb ik met heel veel liefde mijn eerste MAC product gebruikt en ik ben er verliefd op geworden! Het is zo fijn! Jullie mogen hier binnenkort zeker nog een review van verwachten :)
Eindelijk ontzie ik het niet meer op mijn nagellak eraf te hallen door dit wondermiddeltje van Bourjois! Dus hij verdiend het zeker om een van mijn favorieten te zijn!
Verder heb ik ook nog een nieuwe shampoo van Dove getest. Ik heb moeilijk haar en ik moet er echt veel mee doen tot het goed valt dus een goeie shampoo is nodig! Mijn geliefde kappers shampoo was op en omdat mijn kapper in verlof was moest ik dus opzocht achter een alternatief!
Oke die van de kapper is beter maar hij komt toch een beetje in de buurt :)
 
 
Natuurlijk mochten deze twee palettes niet ontbreken! Ik heb deze maand vooral gebruik gemaakt van mijn The body shop palette en natuurlijk ook mijn sleek storm palette. Ik heb ook veel mijn 88warm palette gebruikt maar deze toch ietsjes meer en daarom zijn ze ook iets meer mijn favoriet deze maand! ;)
Als laatst heb ik dan ook nog een fijne lipbalsem van de h&m veel gebruikt deze maand waar er deze week nog een review over komt :)
 
Wat waren jou favorieten van de maand augustus?
Liefs x

6 opmerkingen:

 1. leuk, hihi!
  wat grappig dat je 4 dingen ervan samen met mij hebt gekocht (a)
  liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie spulletje! Voor al de palettes vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat Sleek palette! <3 die nagellakremover van Bourjois wil ik ook proberen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn fav. van deze maand waren de Sleek palettes Oh So Special en Storm. :)

  BeantwoordenVerwijderen