dinsdag 4 september 2012

Everyday Make-up

Vandaag heb ik voor jullie nog eens een ooglook, het is te lang geleden dat ik er nog eens eentje online heb gezet! Deze keer is het me toch redelijk gelukt om de kleuren en de look goed op camera te krijgen :)
Deze keer krijgen jullie mijn nieuwe alledaage ooglook te zien, ik doe hem echt bijna iedere dag op. Het kan gebeuren dat het eens iets anders is natuurlijk maar dit is denk ik toch wel mijn meest gedragen ooglook sinds ik mijn sleek storm palette gekocht heb!
Benieuwd hoe ik hem gemaakt heb?
Lees dan zeker verder :) 
 
Ik heb maar gebruik gemaakt van 2 kleurtjes om het simpel te houden.
Het linkse kleurtje op de bovenste rij heb ik over heel men ooglig gedaan en daarna de donkere matte kleur met men essence crease kwast in de crease gedaan en een beetje naar boven uitgeblend.
Ik heb ook nog een highlighter gebruikt in men binnenste ooghoek en wekbrauwbot maar die komt uit het 88warm palette. Om alles af te maken nog een beetje eyeliner en oogpotlood en een likje mascara et voilĂ  je hebt mijn nieuwe dagelijkse ooglook :)
Ik draag hem echt heel graag gewoon omdat hij zo simpel is en op 5minuten is hij klaar! Perfect voor school dus!
 
 
 
 
Men oogjes zijn trouwens heel klein haha gelukkig valt het niet te veel op! Sorry ook voor mij donkere kringen maar het was zondag en ik had geen zin om foundation/concealer op te doen. Gelukkig had ik niet te veel wallen want ik was de dag voordien laat weggeweest en vroeg moeten opstaan hmm dat is niet zo goed geweest want het resultaat was dat ik maandag een extra zombie was op school ;)
 
Wat dragen jullie het meest als everydaylook?
Liefs x


6 opmerkingen:

  1. Mooie look, ik ga deze look ook proberen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel moooi!
    Mijn everydaylook is potloodlijntje boven en onder, mascara, foundation. Voor feestjes, als ik zin heb, doe ik er oogschaduw bij, maar eigenlijk kan dat me verder niet schelen. xxxx

    BeantwoordenVerwijderen