dinsdag 2 oktober 2012

Yves Rocher base coat ~ Mijn wondermiddeltje

Oeps ik heb blijkbaar niet goed gepland want het is vandaag weer een 'nagel' artikeltje. Sorry!

Vandaag heb ik een review over mijn nieuwste base coat. Het is misschien een beetje raar om hier over iets te schrijven, maar ik kon het gewoon niet laten!
Ik vind hem zo fijn dat ik er gewoon iets over kwijt moest :)
Een eindje geleden vroeg ik aan jullie of jullie een goede base coat wisten. Ik kreeg toen de tip om eens in de Yves Rocher te kijken. Zo gezegd zo gedaan! (:
Ik stapte de Yves Rocher binnen en gooide hem gelijk in men mandje!
Lees zeker verder :)

 
 
 
Het flesje zelf is heel simpel, rechthoekig met een zwarte dop maar meer hoeft dat zeker niet te zijn! Yves rocher heeft 2 varianten ofwel die van mij die je nagels versterkt ofwel heb je nog een base coat die je nagels witter maakt. Dat vind ik niet echt nodig want ik heb al witte nagels van mezelf.
Vroeger gebruikte ik altijd de base coat van de Hema maar als ik me nagellak eraf haalde waren er allemaal scheurtjes in men nagels met als gevolgd dat ik ze mocht kort doen.
Om te zien hoe men nagels vroeger waren heb ik enkele foto's van oude NOTD opgezocht. Sommige foto's zijn echt zo slecht haha ;)
 
 
 
 
Zoals je ziet had ik redelijk korte nagels. Ik was het echt beu dat ik iedere keer van die scheurtjes had dus het werd tijd voor een nieuwe base coat die hopelijk wel goed werkte.
En oh wat werkt hij goed!

 
 
Zoals je ziet kan ik mijn nagels nu een heel stuk langer houden. Hier vond ik ze wel een beetje té lang waardoor ze niet meer zo heel mooi waren. Maar eindelijk is mijn probleem van gescheurde nagels opgelost! Yay!
Ondertussen heb ik ze wel weer een beetje korter gedaan omdat ze dan weer mooi kunnen groeien.

Ik raad jullie dus zeker en vast deze base coat aan van de Yves Rocher.
Ik heb hem gekcoht voor €4,95. Normaal kost hij €10 maar hij is eigenlijk altijd in de aanbieding.
Super toch? :)

Welke base coat gebruiken jullie?
Liefs x

3 opmerkingen: