maandag 1 oktober 2012

Lemony Flutter ~ Review

Ik ben er weer! Ik wil jullie eerst allemaal bedanken dat jullie het niet zo erg vonden dat ik niet iedere dag iets geschreven hebben en voor jullie steun :)
Dus bij deze dat is gebeurd!
Een eindje geleden al kocht ik op de meet mijn eerste potje lemony flutter.
Ik was er langer benieuwd naar, maar ik raakte gewoon maar niet in Antwerpen om de Lush eens een bezoekje te brengen.
Eindelijk heb ik hem dan ook in mijn bezit. Ik weet dat er hier over al veel te lezen is, maar omdat ik heb zo goed vind wil ik er gewoon iets over schrijven :)
Lees zeker verder!

 

Toen ik het potje in de winkel vast had was ik verschoten dat het zo 'klein' was. Als je het ziet op foto's zag het er zoveel groter uit! Maar nu ik het gebruik merk je dat het echt een groot potje is haha! Gelukkig dat hij heel zuinig is :)

 
De (hoe zal ik het noemen?) boter? crème? zelf is geel achtig en heeft een heerlijke geur van citroen en lemoen haha logisch!
Ik had er al zelf heel veel positiefs over gelezen maar toch was ik benieuwd of hij bij mij ook zo goed ging werken. testen dus!


 Zo zagen mijn nagels ervoor uit, zoals je ziet hier en daar velletjes en drogere plekjes.

 
Tijdens


En er na! Wow hij werkt zo goed! Zoals je ziet zijn alle velletjes mooi opgedroogd en heb ik terug mooiere verzorgde nagelriemen!
Ik ben zeker fan van dit product! Een potje lemony flutter kost 9,95 euro, dat is zeker niet duur voor dit product! Want je doet er echt zolang mee en het is echt een perfect product! Ik heb nog geen minpunt kunnen verzinnen!

Gebruiken jullie bepaalde verzorging voor je nagelriemen?
Liefs x

4 opmerkingen: