dinsdag 9 oktober 2012

Verslag Estetikabeurs 2012

Zondagochtend was voor mij redelijk stress vol! Ik stond op met veel maagkrampen dus het was niet helemaal zeker dat ik ging kunnen vertrekken! Gelukkig is het me zondag nog gelukt ook voor de rest want ik had de tickets bij me!
Sorry dat er gisteren geen artikeltje meer online is gekomen, maar ik ben met super veel maagkrampen naar huis gekomen! Het is nog steeds niet beter ik hoop dat ik rap genees :)
Maar goed ik ga het vandaag hebben over de Estetikabeurs gelukkig werd het een geslaagde dag met men lieve blogvriendinnetjes :D
Benieuwd wat ik allemaal gezien heb? Lees dan zeker verder :)
Ik kwam als laatste aan in het station dus het was voor mij eventjes zoeken tot ik Jana en Marie vond! Ik zat weer dom rond me heen te kijken en had het niet gezien dat ze ineens rond mij stonden ;)
Ahja typisch iets voor lisa :)
Daarna was het eventjes zoeken hoe we juist bij de expo gingen raken! We vonden echt niets, volgens mij bestond onze juiste bus/tram/metro plots niet meer haha!
Marie heeft het dan uiteindelijk gevraagd ergens bij de metro en we zijn er geraakt!

Toen we binnen gingen wist ik echt niet waar eerst te kijken!
Al snel stonden we bij een standje aan te schuiven richting de kassa! Jana en ik hadden twee leuke lakjes van China Glaze gevonden :D
Het was echt een superlange rij (eigenlijk was dat positief) zo had ik de tijd om rond te kijken en zag ik plots een hele stand van China Glaze! Marie verliet ons even en ging op ontdekking wat daar de prijzen waren! De prijzen waren uiteindelijk hetzelfde maar daar was er een actie 4 + 2 gratis.
Al snel legden we alles terug en liepen we naar het China Glaze standje!
Daar hebben we echt lang staan twijfelen haha vooral jana ;)
Er was ook een super leuke actie! Als je je gegevens invulde kreeg je gewoon een lakje gratis! Dit was omdat ze deze week hun webshop openen! Super toch?! Een webshop met alleen maar China Glaze (oke ik zie nu dat ik al super veel China Glaze heb gezegd sorry ;p)
Jana en ik hadden samen onze lakjes gekocht zodat we er 2 gratis bij kregen.
Uiteindelijk kwamen Jana en ik  met 4 lakjes naar buiten voor maar 14euro!
Super toch?Verder had je nog veel meer andere merken, ook veel merken waar ik nog nooit van gehoord had!
Je zag wel dat de beurs zo meer voor de schoonheidsspecialisten enzo waren! Er liepen er daar zoveel rond met een koffer die ze dan helemaal vulden!
Bij sommige standjes kon ik mij oren niet geloven toen ze de prijzen zeiden!
Er werd echt zoveel gekocht!

Ik zelf heb niet veel gekocht, alleen die lakjes. Ik ben een paar keer verleid geweest om iets van Konad te kopen, maar ik dacht ik ga het toch niet gebruiken! Nu heb ik toch wel spijt dat ik toch geen stempeltje heb gekocht maarja!

Het was echt een geslaagde dag en ik zou heel graag Marie en Jana bedanken voor de leuke middag die jullie mij hebben bezorgd :) Het was heel vermoeiend maar zeker de moeite waard :D
Om af te sluiten heb ik nog enkele sfeerbeelden :)


 
 
 

Dit zijn drie van mijn lakjes, jullie gaan hier zeker nog iets over lezen op men blog :)

 

4 opmerkingen:

  1. Leuk verslagje! Ik ben benieuwd naar Jana en Marie hun verslag en shoplog

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt het erg leuk geschreven vind ik :D Mooie foto's en nagellakjes. Het was een leuke dag! :D xx

    BeantwoordenVerwijderen