donderdag 24 mei 2012

My Life #5

Vandaag heb ik weer eens een My life voor jullie. Het is me eindelijk eens gelukt om er ongeveer maar een weekje tussen te laten yay. Daarom zijn het wel iets minder foto's of de vorige keer maar ik vind het leuker om bijna iedere week het te doen. Anders kan het soms te lang worden :) Wachten op de bus ik haat het zo! Gelukkig was het bankje vrij want ik sta echt niet graag recht!Mijn winged eyeliner oefenen en nagels lakken. Mijn wing lukt nog altijd niet perfect maar gewone eyeliner gaat al vlotjes. Weten jullie trouwens een goede bruine eyeliner pen? Soms vind ik zwart ietsjes te donker.


Omdat het vorige week nog redelijk koud en winderig (is dat een woord?) was zat ons konijntje nog binnen, zijn kotje moest gekuist worden dus had ik een kamp gebouwd dat hij niet kon ontsnappen.
Hahah ik was hem vergeten af te breken en men hondje zat er vast in hij keek zo zielig ;p


Meloen i like you!


Beetje oefenen met make-up altijd goed om te doen :)


LO ik hou van je! We zijn nu bezig met gymnastiek en als opwarming hadden we tikkertje op onze knieën (kan het nog kinderachtiger?) Maar het was op z'on olympische vloer en je knieën gaan daar blijkbaar rap kapot ;p


Handig aan te laat zijn, je hebt de hele baan voor je vrij! Nadeel je moet heel hard fieten of je mist de bus.


Op de vorige foto was het nog slecht weer maar de dag nadien begon het dan eindelijk beter weer te worden! Yay! Als het mooi weer is ga ik graag wandelen met mijn hondje.


Als ik een huisstaak ofzo moet maken ligt alles altijd zo rommelig! Vooral als het economie is ;p Er liggen dan overal kladblaadjes, rekenmachine, en cijfertjes.


Zon ik hou van je!


Ik fiets veel liever in de zo haha echt raar ;p


bij mooi weer hoort natuurlijk ijs met fruitsla! Heeeerlijk!


In Gent kregen we ineens honger en tadaa de quick lachte ons toe! Het was zo lang geleden echt waar giant ik hou ook van jou je bent zoo lekker!


Oeeh starbucks <3


Caramel Macchiato je bent heerlijk!


Shoppen (:


Perfect om het weekend af te sluiten een ijsje bij mooi weer (:

Hebben jullie iets leuks gedaan in het verlengd weekend?
Liefs x


4 opmerkingen:

  1. ohhh starbucks, zo lekker!!! :D xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke foto's! :)
    trouwens, ik denk dat ik dezelfde ballerina's heb als het meisje rechts op de eerste foto :D
    liefs! xx

    BeantwoordenVerwijderen